Schildersbedrijf gezocht? Spuitwerken Vroman staat voor je klaar!

Op Google vind je honderden schildersbedrijven die jouw schilderwerken kunnen uitvoeren, maar er is er maar één zoals Spuitwerken Vroman. Bij ons staat de klant centraal en zetten we in op complete transparantie. Kwalitatief en snel werk met een high-end afwerking als resultaat is bij ons een standaard. Spuitwerken Vroman beter leren kennen? Lees snel verder! 

schildersbedrijf

Projecten groot of klein, bij Spuitwerken Vroman zit je goed!

Spuitwerken Vroman biedt je een schilder die volledig voor jou klaarstaat. Onze vakmensen zijn experts in hun gebied en geven je graag advies over je project. Ons team is flexibel én dynamisch. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in spuitwerken. Dat houdt in dat we aan de slag gaan met een verfspuitmachine om jouw muren, plafonds, deuren, ramen en gevel te verven. Perfecte afwerking verzekerd!

Welke diensten bieden we aan?

Spuitwerken Vroman kan je inschakelen voor zowel schilderwerken in privéwoningen als bedrijven, zowel kleine kleine als grote projecten, zowel binnen- als buitenschilderwerken. Kortom, als multi-inzetbaar schildersbedrijf doen we er alles aan om aan jouw wensen te voldoen. Hieronder vind je een kort overzicht van wat we aanbieden.

Voorbereiding schilderwerken

Zoals elk goed schildersbedrijf willen we bij Spuitwerken Vroman met onze plamuurwerken dat jouw muren perfect voorbereid zijn op een nieuw laagje verf. Om dat te bereiken sporen we de oneffenheden op en maken we het oppervlak egaal. Zo kan de verf zich beter zetten en loop je geen risico op afbladderende verf. Ter voorbereiding schuren we de ondergrond lichtjes op of plamuren we putjes dicht.

Voorbereiding schilderwerken

Binnenschilderwerken

Onze schilders verzorgen met plezier de (her)inrichting van jouw woning. Binnenschilderwerken houdt in dat we jouw muren, plafonds, trap, deuren en raamdecoratie onder handen nemen. Met de grootste zorg voor jouw woning spuiten we een nieuw laagje verf om alles opnieuw te doen stralen! 

Binnenschilderwerken

Binnenschilderwerken: Decoratieve technieken

Onze schilders onderscheiden zich door de speciale schildertechnieken die ze kunnen inzetten in de aankleding van jouw woning. Onze decoratieve technieken zoals marmer-effect, betonlook of reliëf zorgen voor die extra special touch. Daarnaast biedt het bijkomende bescherming. Aqua sensa is bijvoorbeeld een soort waterdichte cement waardoor je douche er niet enkel chic uitziet, maar ook tegen vochtproblemen beschermd wordt

Decoratieve technieken

BUITENSCHILDERWERKEN: GEVELS EN MEER

Buitenschilderwerken zijn voor de schilders van Spuitwerken Vroman een fluitje van een cent. We schilderen niet alleen gevels, maar ook garagepoorten, veranda’s, erkers, deuren en ramen. Door je ramen en deuren te laten spuiten door Vroman, vermijd je de kost van nieuwe ramen of deuren. Met onze twee componentenverf zien die er weer zo goed als nieuw uit en zijn ze beschermd tegen slijtage. We zorgen ervoor dat de buitenkant van je woning helemaal beschermd is tegen weer en wind. Ook hier kunnen we decoratieve technieken toepassen, zoals het kaleien van je façade.

Buitenschilderwerken

BUITENSCHILDERWERKEN: TIEN JAAR GARANTIE OP BUITENSCHILDERWERKEN

We weten dat de weersomstandigheden schilderwerken kunnen beschadigen. Een van onze grootste troeven is dan ook onze garantie van maar liefst tien jaar op gevelschilderwerken. Wel geldt deze garantie alleen op gevelwerken en niet op hout, ramen of andere oppervlakken. Bovendien geldt deze garantie alleen als alles volgens de regels van de kunst verloopt: met primer en alle bijbehorende verdere stappen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Buitenschilderwerken

LAKWERKEN

Heb je kleinere items die een nieuw laagje verf nodig hebben? Kom dan eens langs in onze lakkerij in Ruiselede! We beschikken over een verfspuitcabine die zowat alles snel en netjes van een nieuw likje verf kan voorzien. Lakwerk is de ideale manier om oude meubels een tweede leven te geven! Doe hier inspiratie op!

Klik hier om een kijkje te nemen in ons atelier!

Contacteer ons!

Dankzij onze jarenlange ervaring kan ons schildersbedrijf, Spuitwerken Vroman, je helpen met al je projecten, zowel particulieren als bedrijven. Overtuigd? Neem dan contact op of vraag een offerte aan. We luisteren naar al jouw wensen en staan klaar om al je vragen te beantwoorden!