Schilderwerken? Contacteer Spuitwerken Vroman!

Schilderwerken

Schilderwerken in en rond je woning uitvoeren kost heel wat tijd en moeite. Het is daarom een goed idee om dit project uit handen te geven aan een échte professional ter zake. Wil je graag meer weten over hoe vakmannen te werk gaan en hoeveel dat kost? In dit artikel beantwoordt Spuitwerken Vroman al jouw vragen!

Thuis in elk type schilderwerk

Om een accuraat kostenplaatje te kunnen bekomen, moet je beslissen welke soort schilderwerken je precies wil laten doen. Voor de prijsbepaling wordt er namelijk een onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten schilderwerken. We geven je een overzicht van welke schilderwerken de schilders van Spuitwerken Vroman precies voor jou kunnen doen.

Binnenschilderwerk door specialisten

Muur verven met hoogkwalitatieve verf

Bij binnenschilderwerken denk je waarschijnlijk meteen aan een nieuw kleurtje voor je muur. Dit is dan ook de meest voorkomende soort schilderwerk. Om je muur een frisse look te geven, is het natuurlijk belangrijk om met kwalitatieve materialen en de juiste kleuren te werken. De schilders van Spuitwerken Vroman werken uitsluitend met de hoogkwalitatieve twee componentenverf. Daarmee bekomen we niet enkel een schitterend resultaat, maar worden de oppervlakken krasvast, huidvetresistent en beter afwasbaar. We geven je met veel plezier advies over de juiste kleurencombinaties voor jouw schilderwerken.

Om een nieuwe uitstraling te bekomen is verf natuurlijk niet de enige manier. Zo bieden we bij Spuitwerken Vroman ook verschillende verfsoorten aan, zodat je een volledig nieuwe sfeer kan creëren. Bekijk bijvoorbeeld onze decoratieve technieken, zoals een marmereffect, betonlook of reliëf, om je woning een unieke touch te geven.

Plafond schilderen

Geen zin in de rugpijn die vaak gepaard gaat met je plafond schilderen? De experten van Spuitwerken Vroman klaren de klus voor jou en steken je plafond in een nieuw jasje. Dat kan met heel wat verschillende kleuren en met uiteenlopende verfsoorten.


Onze ervaren schilders voeren schilderwerken altijd uit in samenspraak met de klant. Zo helpen we je graag om een mooi eindresultaat te krijgen, dat helemaal aansluit bij de look die je voor jouw ruimte voor ogen hebt.

Een proper geschilderd plafond zonder rugpijn? Daarvoor moet je bij Spuitwerken Vroman zijn! Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen doen.

Ramen schilderen met de juiste techniek

Voor een egaal resultaat doorheen je woning is het aangeraden om je kozijnen mee te schilderen. Dat helpt ook om ze te beschermen tegen de weersomstandigheden. We maken doorgaans een onderscheid tussen houten of aluminium ramen en weten perfect met welke verf en techniek we jouw kozijn moeten schilderen voor een optimaal resultaat. Vaak wordt er aangeraden om meteen nieuwe ramen en deuren aan te schaffen. Met behulp van onze spuitcabine kunnen we deze items snel en efficiënt behandelen en vermijd jij de extra kosten. Onze professionele schilders weten precies hoe ze elk type raam aan moeten pakken, ook het jouwe! Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Trap schilderen volgens de regels van de kunst

Een professionele schilder van Spuitwerken Vroman steekt ook met veel plezier je trap in een nieuw jasje. Op die manier past je trap meteen bij de rest van je woning! Een proper geschilderde trap kan de look and feel van jouw woning naar een hoger niveau tillen.

Deur schilderen

Deuren kunnen zowel vanbinnen als vanbuiten geschilderd worden voor een maximaal effect. Zo krijgt je deur niet alleen een nieuw laagje verf, je deuren worden ook beter beschermd tegen gebruikssporen en weersomstandigheden.

Spuitwerken Vroman: expert in buitenschilderwerk

We hebben niet alleen kaas gegeten van binnenschilderwerk, we zijn bij Spuitwerken Vroman ook experten in buitenschilderwerken. Zij geven jouw gevel, kaleien, ramen en deuren een heuse opfrisbeurt.

Gevel schilderen en kaleien

Om je gevel beter te beschermen tegen de weersomstandigheden is het een goed idee om je muren te laten verven door een professioneel schildersbedrijf. Zo ben je er zeker van dat jouw huis er tiptop en verzorgd uitziet.

Voor we beginnen met onze buitenschilderwerken onderwerpen we de buitenkant van je woning altijd aan een grondige inspectie. Zo weten we met welke ondergrond we werken, of er scheuren in de muren zitten en welke schilderwerken we precies moeten uitvoeren voor een prachtig resultaat.

Onze schilders hebben ook oog voor detail. Ze zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw buitenschilderwerk een coherent geheel vormt, voor een optimaal, samenhangend resultaat.

Kan jouw buitengevel een opfrisbeurt gebruiken? Contacteer vandaag nog de experten van Spuitwerken Vroman.

Ramen en deuren

Onze professionele schilders zorgen ervoor dat elk deel van jouw woning beschermd is tegen alle weersomstandigheden. Zowel ramen als buitendeuren kunnen behandeld worden met weerbestendige verf.

Heb je nog oude aluminium ramen, deuren of poorten die met de jaren wat van hun kleur verloren zijn? Dan kunnen onze experten die ook (her)schilderen naar jouw wensen.

Jouw ramen en deuren weerbestendig maken én opfrissen? Neem contact op met onze experten.

10 jaar garantie op buitenschilderwerken

Omdat schilderwerken aan de buitenkant van je woning zijn blootgesteld aan de weersomstandigheden is het mogelijk dat een stuk van de schilderwerken aangetast wordt. Daarom bieden we bij Spuitwerken Vroman maar liefst tien jaar garantie op gevelwerken. Wel geldt deze garantie enkel op de gevel en niet op houtwerk en ramen. Ook kunnen we deze garantie enkel geven als alles volgens de regels van de kunst gebeurt: met primer en alle bijbehorende verdere stappen.

Overtuigd van onze werkwijze?

Schilderwerken

Lakwerk

Heb je kleinere items die een nieuw likje verf kunnen gebruiken? Spring gerust eens binnen in onze lakkerij in Ruiselede. Met onze industriële spuitcabine kunnen we zowat elk voorwerp van een nieuw laagje verf voorzien. Op die manier kan je heel wat oude meubels een tweede leven geven!

Zelf schilderen of professionele schilder inschakelen?

Twijfel je nog of je je woning wel wil laten schilderen? Misschien ben je bang dat een vakman niet volledig rekening zal houden met je wensen? Of misschien denk je dat de prijs van je schilderwerken veel te hoog zal zijn?

Een professionele schilder inschakelen is vaak de beste keuze, schilderwerken laten uitvoeren komt namelijk met heel wat voordelen. Hieronder geven we je een klein overzicht.

Professionele schilder is prijs-kwaliteit de betere keuze

Misschien wel de belangrijkste factor in het beslissen of je een professionele schilder wil inschakelen, is de prijs. Voor een correcte uitvoering van jouw schilderwerken betaal je je schilder uiteraard een bepaalde som.

Dat doe-het-zelvers gratis werken is daarentegen een mythe. Een schilder vraagt inderdaad een loon, bovenop de prijs van de verf en het materiaal. Toch kan dit heel wat goedkoper uitkomen dan het zelf doen.

Schilders gebruiken namelijk hun vakmanschap om ervoor te zorgen dat jouw schilderwerken, zowel buiten- als binnenschilderwerk, perfect worden uitgevoerd. Je kan rekenen op kwalitatieve verf, betrouwbare info over de werkwijze en een perfecte voorbereiding en afwerking.

Als je zelf je schilderwerk aanpakt, gebeurt het wel vaker dat er iets misloopt. Je gebruikt niet de juiste verfsoort, je dekt je meubels niet voldoende af, je gebruikt de verkeerde techniek… Om die foutjes op te lossen hoest je opnieuw geld op tot je uiteindelijk meer betaalt dan wanneer je een professional inschakelt.

Advies op maat met professionele schilder

Is acrylverf de juiste verfsoort voor een bepaald oppervlak? Staat deze kleur wel goed op jouw keukenkasten? Als je je deze vragen stelt, is het een goed idee om een second opinion van een vakman te vragen.

Bij Spuitwerken Vroman bieden we dan ook met veel plezier onze expertise aan. We geven je advies over alles: van welke verf je het best gebruikt tot welke kleurcombinatie het best werkt in je ruimte. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Jaren ervaring en specifieke technieken

Een groot voordeel van professionele schilderwerken is dat de schilders het vakmanschap hebben om technieken toe te passen die je zelf heel moeilijk juist kan doen. Bovendien hebben zij inzicht in welke techniek geschikt is voor welke ondergrond.

Bij Spuitwerken Vroman bieden we bijvoorbeeld een heel aantal decoratieve technieken aan, zoals een marmereffect, betonlook of reliëf, om je woning dat extra speciale effect te geven.

Zo heeft je schilderwerk ook andere mogelijkheden dan enkel een andere kleur. Bepaalde technieken werken namelijk met waterbestendige of extra duurzame verf. Je kan dus rekenen op tal van voordelen!

Vraag een offerte aan

Een schilder zoeken kan een hele opgave zijn. Gelukkig kunnen de vakmannen van Spuitwerken Vroman voor elk type schilderwerk ingezet worden. Wij voeren werken steeds uit met de grootste zorg.

Overtuigd? Via onderstaand formulier kan je vrijblijvend offertes aanvragen of onze kennis en expertise inroepen. We helpen je graag!

Contacteer ons

Heb je nog vragen of wens je een vrijblijvende offerte? Zou je graag een afspraak maken? Vul het formulier in of contacteer ons via de telefoon.

We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

info@spuitwerkenvroman.be

0498 66 32 88

Buisstraat 1

8755 Ruiselede

Vroman busje

Vul het formulier in

0 of 1000

Vroman busje