Schilder in West-Vlaanderen nodig? Contacteer Spuitwerken Vroman!

Af en toe is een nieuw laagje verf nodig. Hoewel mensen vaak zelf de mouwen oprollen en aan de slag gaan, blijft schilderen een lastige klus. Om schilderwerken goed uit te voeren, moet je goed voorbereid zijn en kennis van zaken hebben. Daarom laten de meeste particulieren het over aan een ervaren schilder. Op zoek naar een schilder in de provincie West-Vlaanderen? Dan ben je bij Spuitwerken Vroman aan het juiste adres. In dit artikel leer je ons schildersbedrijf beter kennen!

Schilders

Voor alle schilderwerken: West-Vlaanderen en omstreken

Woon je in de regio West-Vlaanderen? Dan heb je geluk! Ongeacht welk soort schilderwerk je wil laten uitvoeren, Spuitwerken Vroman kan het aan! Living schilderen, keuken schilderen, badkamer schilderen, het volledige huis schilderen, kleine beschadigingen wegwerken of schilderwerken buitenshuis, de ervaren schilders van Vroman klaren de klus! 

Benieuwd naar ons aanbod? Lees snel verder voor meer informatie.

Binnenschilderwerken

Binnenschilderwerk wordt snel onderschat, maar wie de beste kwaliteit wil, laat het beter over aan een ervaren schilder. Je huis laten schilderen is de beste optie om ongelukken te vermijden. Vroman hecht bijzonder veel waarde aan netheid en garandeert dat je (privé)ruimte bij ons in goede handen is.

Muren schilderen

Dit klinkt nogal logisch, maar mensen onderschatten vaak het werk van een schilder. Met onze ervaring krijgt jouw muur niet zomaar een nieuwe verflaag, maar een volledig andere uitstraling. Met ons oog voor detail kan je rekenen op de beste, meest naadloze afwerking.  

Plafond schilderen

Een plafond spuiten is voor ons ook een fluitje van een cent. Het aanbrengen van een nieuwe laag gaat vlot dankzij onze professionele verfspuitmachines. Met een keurig geschilderd plafond krijgt je woning meteen een nieuwe dimensie.

Schilder West-Vlaanderen

Deuren en ramen schilderen

De meeste mensen schilderen meestal zelf hun ramen en deuren, maar schilderen met een kwast laat vaak strepen of druppels na. Voor een nette afwerking schakel je beter een professional in. Spuitwerken Vroman kan makkelijk je deuren demonteren en in het atelier spuiten. Ook ramen kunnen we onder handen nemen. Daarvoor gebruiken we steeds een tweecomponentenlak. Het geeft je deuren en ramen niet alleen een cleane afwerking, maar maakt het ook slijtvast en huidvetresistent.

Buitenschilderwerken

Buitenschilderwerk maakt je huis niet alleen mooier, maar ook weerbaarder. Het is erg belangrijk als je je woning wil beschermen tegen verschillende weersomstandigheden.

Gevel schilderen

Na wat schuurwerk brengen we een nieuwe, effen laag aan met onze professionele verfspuitmachine. In een vingerknip tillen we de gevel van jouw woning naar een hoger niveau. Je gevel is daarbovenop ook nog eens beschermd tegen regen of vuil. Vroman pakt jouw gevel aan volgens de regels van de kunst (mét een laag primer), zodat we jou tien jaar garantie op alle gevelschilderwerken kunnen bieden .

Spouwmuren aanpakken

Begint de oude verflaag af te bladeren? Dan heb je je woning misschien té goed geïsoleerd. Op zich is dat goed, maar dan moet je er wel voor zorgen dat je de juiste verfsoort kiest. Om problemen te vermijden, is het erg belangrijk dat alles kan ademen. Om die reden brengen we op spouwmuren een damp-open laag aan. De meeste schildersbedrijven geven deze informatie niet mee, zodat ze later kunnen terugkomen om de afgebladderde muur opnieuw te schilderen. Voor betrouwbaar advies neem je dus beter contact op met Spuitwerken Vroman! 

Deuren en ramen beschermen

Buitendeuren en -ramen krijgen heel wat te verduren. Daarom is het belangrijk ze op een juiste manier te beschermen. Verschillende schildersbedrijven zullen je aanraden om de deuren en ramen meteen te vervangen, maar dat kan al snel een kostelijke zaak worden. Om die reden raadt Vroman je aan om ze door een professionele schilder onder handen te laten nemen.

Houten deuren of ramen kunnen, onder invloed van het barre Belgische weer, last krijgen van houtrot. Om dat te voorkomen schuren we het eventjes op, om daarna een nieuwe dekkende lak aan te brengen. Aluminium deuren of ramen kunnen daarentegen verkleuren. Gelukkig hebben de experts van Vroman de vaardigheden om ook dit moeilijke materiaal aan te pakken en je ramen van een keurig nieuw verflaagje te voorzien.

Schilder West-Vlaanderen

Veranda, garage of dakkapel schilderen

Ook voor deze opdracht wordt vaak een schilder gezocht. Met Spuitwerken Vroman kun je gerust op twee oren slapen, want ook hiervoor kan je bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring weten we exact hoe we dit moeten aanpakken.
Nieuwsgierig naar onze realisaties? Klik hier!

Decoratiewerken

Geen zin een saaie geverfde muur, maar is behangwerk ook niet je ding? Dan bieden we ook decoratieve technieken aan. Met deze technieken kunnen we verschillende materialen nabootsen op jouw muren. Denk maar aan een Italiaans marmereffect, een industriële betonlook of een rustiek reliëf. Dit kan zowel binnen als buiten toegepast worden.

Spuitwerken

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij expert in het spuitwerk. Het is een snelle en kwalitatieve manier van werken die een dekkende en keurige afwerking geeft. Voor jou wil dat zeggen dat we efficiënt kunnen werken waardoor we tegen scherpe prijzen kunnen werken. Daarbovenop is spuiten veel milieuvriendelijker en duurzamer dan verven met een kwast. 

Muren en plafonds verven

Met onze verfspuitmachine kunnen we jouw muren en plafonds in no time van een nieuwe verflaag voorzien. Dat allemaal zonder spatten of druppels na te laten

Spuitplamuur

Voor er geverfd kan worden, moet er eerst een egale ondergrond gecreëerd worden. Bij renovatiewerken wordt dit meestal uitbesteed aan een stukadoor of plakker, maar ook hiervoor kan je bij Spuitwerken Vroman terecht. Onze ervaren werkmannen hebben de moderne techniek van spuitplamuur volledig onder de knie. Je hoeft dus geen extra mankracht in te schakelen!

Lakwerken

Door veelvuldig gebruik kan er op sommige items slijtage optreden. Denk maar aan (tuin)meubilair, kastdeuren, trapleuningen, paneelradiatoren, etc. Daarvoor kan je terecht in onze lakkerij waar we ze van een nieuw laklaagje voorzien!.  

Eigen spuitcabine

In ons atelier beschikken we over een spuitcabine die jouw items een nieuw laklaagje kan geven. Je kan dus gewoon jouw te lakken voorwerp bij ons binnenbrengen. Gaat het over iets groters, dan komen we je graag helpen met het demonteren of doen we het spuiten ter plaatse

Geef oude of vintage meubels een tweede leven met een nieuw laklaagje. Je leest er alles over in dit artikel. 

Spuitwerken in West-Vlaanderen aan scherpe prijzen

Elk project is anders, dus we kunnen onmogelijk exacte prijzen meegeven. Gemiddelde prijzen hangen af van de werkuren, de materiaalkosten en de voorrijkosten. In onze lakkerij hanteren we wel standaardprijzen. Wil je graag de kosten in kaart brengen? Vraag gratis offertes aan via onze website!

Spuitwerken Vroman in West-Vlaanderen inschakelen is kiezen voor kwaliteit!

High-end schilderwerken

Het doel van Spuitwerken Vroman is jouw woning of item een nieuwe uitstraling geven. Daarom werken we alleen met materiaal van de hoogste kwaliteit. Zo geven we jouw muren, gevel of meubilair een slijtvaste en cleane nieuwe verflaag.

Efficiënte en effectieve methode

Voor zowat alle schilderwerken kan je bij Spuitwerken Vroman terecht: binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, decoratiewerken, lak- en spuitwerken. Met de grootste zorg pakken wij vlot elk oppervlak aan. Dankzij onze bewezen spuittechniek kunnen we snel en efficiënt werken zodat jij in een mum van tijd van het resultaat kan genieten. 

Kennis en expertise

Wij zijn geen goedkope schilders die zich er snel vanaf willen maken. Als ervaren schilders weten we exact hoe we de dingen moeten aanpakken. Om die reden kan je bij ons ook terecht voor advies. Heb je dus vragen over muren verven of schilderwerken in het algemeen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Schilder West-Vlaanderen

Schilder in West-Vlaanderen gezocht? Bij Spuitwerken Vroman ben je aan het juiste adres!

Voor een uitmuntende service en perfect schilderwerk moet je bij Spuitwerken Vroman zijn. Ons schildersbedrijf bevindt zich in Ruiselede, in de provincie West-Vlaanderen. Heb je een project voor ons? Vraag gratis offertes aan via onze website of kom eens langs!

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Heb je mogelijks interesse, maar twijfel je nog? Of wil je wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!