Forcrete-afwerking door Spuitwerken Vroman: luxueuze look en duurzaamheid gegarandeerd

Ben je het klassieke tegelwand beu en zie je liever een stoere beton ciré look in jouw woning? Doe dan beroep op professionals ter zake! Forcrete-afwerking is namelijk niet alleen een arbeidsintensieve klus: het vergt ook heel wat deskundigheid en ervaring om het materiaal netjes aan te brengen. Om het werk vlekkeloos af te leveren, heb je dus zeker een expert nodig.

Gelukkig kan je altijd rekenen op Spuitwerken Vroman. Wij hebben ruime ervaring in diverse projecten met allerlei decoratieve technieken. Geen enkel speciaal verzoek is voor ons een te veel: we bekijken graag samen hoe we van een woning jouw droomhuis kunnen maken.

Wat is Forcrete?

Bij Spuitwerken Vroman werken we enkel met topproducten. Zo is Forcrete een zeer innovatieve, 100% waterdichte wand- en vloercoating die jouw interieur een luxueuze finishing touch kan geven. De baanbrekende eco-hars formuleringen zorgen ervoor dat Forcrete waterdicht wordt voordat sealers worden aangebracht. Het beschermend effect van dit materiaal is niet afhankelijk van dunne lakken op basis van oplosmiddelen: Forcrete beschikt over chemische weerstand en blijft waterdicht gedurende vele jaren. Hiermee overtreft Forcrete veruit de gebruikelijke normen binnen de markt op het gebied van kwaliteit. 

Microcement

Het microcement van Forcrete is niet enkel zeer functioneel maar heeft ook heel wat esthetische voordelen. Het materiaal zorgt voor een mooie, warme en natuurlijke uitstraling waardoor je interieur heel wat luxueuzer oogt. Het onderscheidt zich ook van andere materialen door onder andere zijn hoge drukpuntbelasting en chemische weerstand. Het overtreft veruit alle gebruikelijke normen binnen de markt op het gebied van kwaliteit. Microcement van Forcrete kan gebruikt worden voor vloeren, trappen, badkamers en werkbladen voor keukens. Maar ook voor meubels binnen en buiten. 

Forcrete Micro-Armour

Een andere microcement toepassing is Forcrete Micro-Armour. Dit is een microcement toplaag op basis van hars, ontworpen om beheersbare, gladde of getextureerde naadloze afwerkingen te creëren. Het heeft een rustige uitstraling die veel gekozen wordt voor douches en badkamers.

Forcrete Micro Quartz

Dan is er nog Forcrete Micro Quartz. Dit is een van de meest populaire producten van Forcrete.  Het uiterlijk heeft een organische esthetiek die niet lijkt op enig ander microcement op de markt. Met een puntbelasting van maar liefst 50mm, is het extreem sterk vergeleken met andere merken. Micro-Quartz is daarom een echte aanrader voor werkbladen, vloeren en trappen.

Forcrete Mono-stone

Forcrete Mono-stone is de laatste microcement toepassing van Forcrete. Het heeft een kalkachtige esthetiek, maar het is ook zeer duurzaam. Forcrete Mono-stone is volledig schrobbaar en goed bestand tegen stoten en water. Het kan gebruikt worden voor zowel kastwanden, meubels en muren.

Forcrete Mono-stone

Waar kan Forcrete toegepast worden?

Het materiaal Forcrete biedt talloze mogelijkheden. Omdat het duurzaam en waterdicht is, kan Forcrete op heel wat oppervlakken aangebracht worden. Het materiaal is perfect geschikt voor badkamers, vochtige ruimtes en vloeren met veel verkeer. Denk bijvoorbeeld aan vloeren, spatwanden, meubels, badkamers, keukenbladen, terrassen, oude tegels enzovoort: al deze oppervlakken kunnen een beton cire look krijgen door Forcrete-afwerking. 

Waarom kiezen voor Spuitwerken Vroman?

We gaan efficiënt en professioneel te werk

Spuitwerken Vroman draagt kwaliteiten als efficiëntie en professionaliteit hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat jij als klant profiteert van onze vlotte en kwalitatieve service. Wij werken alles tot in de puntjes af, zodat jij enkel maar hoeft te genieten van het afgewerkte product.

Eigen spuitcabine

In ons atelier beschikken we over een eigen spuitcabine. Daarmee kunnen we vlot diverse oppervlakken lakken zoals hout, metaal en kunststof. Bij grote projecten nemen we de items die we kunnen demonteren mee naar het atelier om ter plaatse te spuiten. Je kan natuurlijk de te spuiten artikelen zoals tuinmeubelen of kastdeuren, zelf binnenbrengen. Onze industriële spuitcabine kan werkelijk alles aan!  

Kwalitatieve materialen

Een hoogwaardige afwerking kan enkel bereikt worden met kwalitatieve materialen. Daarom zet Spuitwerken Vroman in op de beste producten binnen de sector. Onze schilders zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technieken. De 2k lak waarmee onze experts van Spuitwerken Vroman aan de slag gaan beschermen je binnendeuren en ramen tegen gebruikssporen zodat je nog lang van je droominterieur kan genieten! 

Waarom kiezen voor Forcrete?

Forcrete is een zeer duurzaam materiaal waardoor deze techniek jouw interieur ook tegen slijtage zal beschermen. Daarnaast is Forcrete waterproof waardoor het op bijna ieder oppervlak geplaatst kan worden. Door de waterdichtheid is Forcrete uitermate geschikt voor vochtige ruimtes en oppervlakken die regelmatig in contact komen met water. Hierdoor kan je Forcrete aanbrengen in doucheruimtes of badkamers voor een waterdichte betonlook en een luxueuze wellness uitstraling

Doe beroep op ervaren professionals van Spuitwerken Vroman voor Forcrete-afwerking in jouw interieur

Spuitwerken Vroman is al jaren een bekende speler op de markt. Decoratiewerken, spuitwerk en meer worden door onze schilders altijd afgeleverd met een perfecte afwerking. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we alle specifieke decoratiewerken moeten uitvoeren. Bij Spuitwerken Vroman kan je telkens kwalitatief resultaat verwachten aan eerlijke prijzen.

Onze klanten vertrouwen ons zodanig dat ze ons zonder twijfel hun huissleutel meegeven. Meer weten over hun positieve ervaringen? Lees dan zeker onze Google reviews. Je zal opmerken dat we altijd zeer proper te werk gaan. Bij Spuitwerken Vroman weten we van aanpakken: we werken niet alleen goed en zorgvuldig, maar hebben ook oog voor netheid zodat je na ons bezoek geen poetsploeg moet laten komen.

Forcrete-afwerking op maat nodig? Neem contact op met Spuitwerken Vroman!

Spuitwerken Vroman is gevestigd in Ruiselede. Oost- en West-Vlaanderen zijn voor ons daarom makkelijk te bereiken. Staat er bij jou een project op de planning? Laat het ons weten!

Heb je gerichte vragen over onze diensten of nood aan advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Wij helpen je graag telefonisch of per e-mail verder!

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Heb je mogelijks interesse, maar twijfel je nog? Of wil je wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!