Lakkerij West-Vlaanderen: Spuitwerken Vroman voor een perfect eindresultaat!

Na een tijdje kan alles een likje verf gebruiken. Gebruikssporen of tekenen van slijtage zijn onvermijdelijk op bijvoorbeeld deuren in keukens of van dressings en op radiatoren, meubelen en kasten. Gelukkig is Spuitwerken Vroman gespecialiseerd in zowat elke oppervlaktebehandeling; van hout- tot metaaloppervlakken. Lees snel verder om te ontdekken wat wij in onze lakkerij te West-Vlaanderen te bieden hebben!

Lakwerk uitbesteden aan een professionele lakkerij

Wat is het verschil tussen verf rollen en verf spuiten?

Lakwerk lijkt eenvoudig, maar er komt meer bij kijken dan het laagje lak alleen. Het aanbrengen van een nieuwe laag verf of vernis kan iedereen, maar enkel een gespecialiseerde lakkerij weet hoe je een woning kan beschermen, welke techniek toe te passen en hoe een item correct afgewerkt kan worden. Voor een clean resultaat besteed je het maar beter uit aan een gespecialiseerd lakker.

Ontdek onze voordelen

Efficiënt en professioneel

Bij onze professionele lakwerken staat efficiëntie en kwaliteit centraal. Door onze efficiënte manier van werken, garanderen we een snelle oplevering zonder in te boeten op de professionele kwaliteit.

Eigen spuitcabine

Spuitwerken Vroman beschikt over een eigen spuitcabine voor het lakken op diverse ondergronden zoals MDF, metaal, kunstof en verschillende houtsoorten.

Kwalitatieve materialen

Wij geloven dat kwalitatieve materialen de sleutel zijn tot een succesvol resultaat en daarom kiezen wij enkel voor de beste producten. Vertrouw op de kwaliteit van onze materialen en onze vakkundigheid bij Spuitwerken Vroman."

"Nog steeds genieten wij elke dag na van het professionele werk van Stijn. Het perfectionisme van Stijn zie je dan ook aan de details die tot in de puntjes uitgewerkt zijn. Het was dan ook superfijn en vlot werken met Schilder en spuitwerken Stijn Vroman. Een echte aanrader voor iedereen!"

Stefaan review

Stefaan Van der Plaetsen

Verzeker je project van een
kwalitatieve investering

Spuitwerken Vroman is gevestigd in Ruiselede. Oost- en West-Vlaanderen zijn voor ons daarom makkelijk te bereiken. Staat er bij jou een project op de planning? Laat het ons weten!

Heb je gerichte vragen over onze lakkerij of nood aan advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Wij helpen je graag telefonisch of per e-mail verder!

Verzeker je project van een kwalitatieve investering

Naam of bedrijf*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + postcode*
Bericht*
0 of 2000

Wat kan professionele lakkerij Spuitwerken Vroman voor jou doen?

Ben je op zoek naar een bekwame lakkerij in West-Vlaanderen? Dan kan je rekenen op Spuitwerken Vroman om de klus te klaren! Als particulier kan je bij ons terecht voor een onberispelijk afgewerkte woning. Klik hier, indien je een beroep wil doen op onze diensten als bedrijf.

De bescherming van je woning

Als particulieren zelf lakken, merken ze al snel dat er heel wat voorzorgsmaatregelen genomen moeten worden. Voor er gelakt kan worden, moet het te schilderen oppervlak eerst lichtjes opgeschuurd worden, zodat het mooi egaal is. Zo kan de lak zich beter hechten, wat een strakker resultaat geeft.

Door de effen ondergrond die hierdoor gecreëerd wordt, gaat het natlakken, metalliseren, vernissen, beitsen of lakken een stuk eenvoudiger. Neem je liever geen risico? Dan staat Spuitwerken Vroman voor je klaar! Breng simpelweg je te lakken items, zoals tuinmeubilair, deuren of kasten, binnen bij onze lakkerij en laat het klusje aan een expert over. 

Gaat het om een groter project? Dan helpen we je graag om de oppervlakken te demonteren of de correcte voorzorgen te nemen om je woning te beschermen tegen onze spuitactie. Geen zorgen, wij werken heel clean.

Ongeëvenaarde techniek

De juiste techniek is erg belangrijk om perfect afgewerkte oppervlakken te verkrijgen. Dit komt nauw overeen met maatwerk. De schilders van Spuitwerken Vroman hebben een goed oog voor detail, waardoor alles egaal en clean wordt afgewerkt. Daarnaast beschikken we in ons atelier over een industriële spuitcabine waardoor we vrijwel elk oppervlak van een nieuw laag lak kunnen voorzien.

Een perfecte afwerking

Spuitwerken Vroman combineert zorgvuldigheid moeiteloos met vaardigheid om een schitterend resultaat te bekomen. Met een correcte afwerking vermijd je immers toekomstige schade. Een nieuw laagje is de beste bescherming en garandeert een langere levensduur. 

Wist je trouwens dat je heel wat oude meubelen of vintage objecten een nieuw leven kan geven met een nieuw laklaagje. Lees er meer over in dit artikel!  

Deuren en ramen

Spuitwerken Vroman beschikt over een eigen spuitcabine voor het lakken op diverse ondergronden.

Meubels, keukens, ...

Lak spuitwerk geeft steeds weer een prachtig resultaat en de toepassingen zijn praktisch oneindig: we spuiten binnendeuren, mdf kasten, ...

Alles wat je maar wilt!

Onderdelen die we kunnen demonteren, worden in ons atelier gelakt en daarna opnieuw netjes gemonteerd.

Prijzen in onze lakkerij in West-Vlaanderen

In tegenstelling tot ons lakwerk, houden we het graag transparant. We vinden het belangrijk dat onze klanten weten waarvoor ze betalen. Als je een item naar onze lakkerij brengt, dan hanteren we een vaste prijs per stuk. Indien het lakken deel uitmaakt van een groter project dan wordt het samen met de werkuren, materiaalkosten en, indien nodig, de voorrijkosten verrekend. 

Via onze website kan je gratis een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat je volledig op de hoogte bent van wat je kan verwachten. Heb je naast lakwerk ook hulp nodig bij schilderwerken? Dan kan je de kosten drukken door een totaalpakket aan te vragen! 

Contact

Spuitwerken Vroman is gevestigd in Ruislede, West-Vlaanderen. Bevindt jouw nieuwe project zich in de buurt? Schakel ons in om voorrijkosten te drukken!

Heb je gerichte vragen over onze lakkerij of nood aan advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Wij helpen je graag telefonisch of per e-mail verder!

"Stipt, correct en kwaliteit. Wij zijn heel tevreden van het resultaat! Een echte aanrader!"

Bram

Bram Coppens

"Topkwaliteit binnen en buiten! Voor ons werken zij in volle vertrouwen in regie. Wij geven hen zelfs de huissleutels tijdens de werken als wij niet thuis zijn!"

Serge review

Serge Deweer