Lakkerij Spuitwerken Vroman voor een perfect eindresultaat!

Na een tijdje kan alles een likje verf of vernis gebruiken. Gebruikssporen of tekenen van slijtage zijn onvermijdelijk op bijvoorbeeld deuren, trappen, radiatoren of kasten. Zowat alles in je huis - elk meubel of oppervlak - kan het slachtoffer worden van slijtage. Gelukkig is alles in uitstekende handen bij een professionele lakkerij, zoals Spuitwerken Vroman. Lees snel verder om te ontdekken wat wij te bieden hebben!

Wat zijn onze voordelen?

Efficiënt en professioneel

Bij onze professionele lakwerken staat efficiëntie en kwaliteit centraal. Door onze efficiënte manier van werken, garanderen we een snelle oplevering zonder in te boeten op de professionele kwaliteit.

Eigen spuitcabine

Spuitwerken Vroman beschikt over een eigen spuitcabine voor het lakken op diverse ondergronden zoals MDF, metaal, kunstof en verschillende houtsoorten.

Kwalitatieve materialen

Wij geloven dat kwalitatieve materialen de sleutel zijn tot een succesvol resultaat en daarom kiezen wij enkel voor de beste producten. Vertrouw op de kwaliteit van onze materialen en onze vakkundigheid bij Spuitwerken Vroman."

"Nog steeds genieten wij elke dag na van het professionele werk van Stijn. Het perfectionisme van Stijn zie je dan ook aan de details die tot in de puntjes uitgewerkt zijn. Het was dan ook superfijn en vlot werken met Schilder en spuitwerken Stijn Vroman. Een echte aanrader voor iedereen!"

Stefaan review

Stefaan Van der Plaetsen

Verzeker je project van een
kwalitatieve investering

Spuitwerken Vroman is gevestigd in Ruiselede. Oost- en West-Vlaanderen zijn voor ons daarom makkelijk te bereiken. Staat er bij jou een project op de planning? Laat het ons weten!

Heb je gerichte vragen over onze lakkerij of nood aan advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Wij helpen je graag telefonisch of per e-mail verder!

Verzeker je project van een kwalitatieve investering

Naam of bedrijf*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + postcode*
Bericht*
0 of 2000

Wat kan Spuitwerken Vroman voor jou doen?


Ben je op zoek naar een bekwame lakkerij om jouw spullen aan toe te vertrouwen? Dan kan je rekenen op Spuitwerken Vroman om de klus te klaren! Ben je particulier, dan zorgen we met onze kennis en expertise voor een onberispelijk afgewerkte thuis. Contacteer je ons als bedrijf? Klik hier om meer te weten te komen over wat wij voor jou kunnen doen.

Bespaar jezelf het opkuiswerk en de kopzorgen en breng je te behandelen items simpelweg naar onze lakkerij!

Ongeëvenaarde techniek

Een professionele lakkerij heeft ook de juiste techniek onder de knie om perfect gelakte oppervlakken af te leveren. Afmetingen worden minutieus opgenomen, zodat alles vlot verloopt. Het lakken gebeurt met oog voor detail, want enkel op die manier blijft alles spat- en streepvrij.

Een perfecte afwerking

Combineer zorgvuldigheid met vaardigheid en je krijgt een schitterend resultaat. Door een correcte afwerking, al dan niet door vernissen of natlakken (dus niet poederlakken), wordt het gelakte item extra beschermd tegen toekomstige gebruikssporen of beschadiging. Op die manier garanderen vakmannen een langere levensduur. 

Neem een kijkje in ons atelier!

Deuren en ramen

Spuitwerken Vroman beschikt over een eigen spuitcabine voor het lakken op diverse ondergronden.

Meubels, keukens, ...

Lak spuitwerk geeft steeds weer een prachtig resultaat en de toepassingen zijn praktisch oneindig: we spuiten binnendeuren, mdf kasten, ...

Alles wat je maar wilt!

Onderdelen die we kunnen demonteren, worden in ons atelier gelakt en daarna opnieuw netjes gemonteerd.

Prijzen

De prijs voor ons vakwerk is uiteraard voor het grootste deel afhankelijk van wat je wil laten lakken. Voor de items die je zelf binnenbrengt in onze lakkerij hanteren we vaste prijzen. Indien het lakken deel uitmaakt van een groter project worden er naast de werkuren worden ook materiaalkosten gerekend.

Bij Spuitwerken Vroman vinden we het belangrijk dat onze klanten volledig op de hoogte zijn van de kosten voordat we aan een klus beginnen. Daarom kan je via onze website gratis een vrijblijvende offerte aanvragen! 

Contact

Spuitwerken Vroman is gevestigd in Ruiselede. Oost- en West-Vlaanderen zijn voor ons daarom makkelijk te bereiken. Staat er bij jou een project op de planning? Laat het ons weten!

Heb je gerichte vragen over onze lakkerij of nood aan advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Wij helpen je graag telefonisch of per e-mail verder!

"Stipt, correct en kwaliteit. Wij zijn heel tevreden van het resultaat! Een echte aanrader!"

Bram

Bram Coppens

"Topkwaliteit binnen en buiten! Voor ons werken zij in volle vertrouwen in regie. Wij geven hen zelfs de huissleutels tijdens de werken als wij niet thuis zijn!"

Serge review

Serge Deweer