Jouw kwalitatieve partner voor je schilderprojecten te realiseren!

Bent u als (interieur)architect nog op zoek naar een kwalitatieve partner voor het realiseren van kwalitatieve binnen- of buitenschilerwerken of spuitwerken? Heeft u graag dat de schilderwerken vooruit gaan?

Dan is dankzij spuitwerken uw project snel gebruiksklaar. De enorme tijdsbesparing is de reden waarom spuitwerken de overhand krijgt op het traditionele schilderen. Een prachtig en egaal resultaat in een kleinere tijdsspanne!

Spuitwerken Vroman bezorgt het interieur van uw projecten een ware upgrade. Wij schilderen woningen maar ook kantoorruimtes, praktijken, horecazaken, winkels, scholen en andere bedrijfsruimtes met vakmanschap én binnen de afgesproken tijd!"

Wij schilderen uw project snel, professioneel en betaalbaar! Vraag gerust naar onze mogelijkheden. 

Spuitwerken

Onze diensten

Schilderwerken

Binnen en -buiten schilderwerken, als ook decoratieve technieken.

Lakwerken

Een eigen, professionele lakkerij die ter beschikking staat van het bedrijf.

Spuitwerken

Aanbrengen van spuitplamuur of het spuiten van o.a. muren op professioneel niveau.

Totaalprojecten voor interieurarchitecten

Naast binnen- en buitenschilderwerken van kantoren, praktijkruimten, horecazaken, toonzalen en dergelijke meer, verzorgen we ook lakwerk zoals binnendeuren, kasten, radiatoren… Spuitwerken Vroman zorgt voor een totaalpakket van spuitwerkwerken en advies.

Wat wij ook doen is het spuiten/aanbrengen van spuitplamuur. Heb je een kantoor of winkel die volledig afgewerkt is in gyproc? Kom langs bij ons en binnen een handomdraai is deze geplamuurd en afgespoten met spuitplamuur!

  • Het toepassen van de spuittechniek resulteert in een mooi effen en glad resultaat doordat de verf gelijkmatig en egaal wordt aangebracht.
  • Waar schilderen soms zeer arbeidsintensief kan zijn, bieden spuitwerken een enorme tijdsbesparing.
  • Wij hanteren de modernste decoratieve technieken.  
Spuiten + totaalinrichting Aalter
Spuitplamuur

Professioneel schilder-, lak- en spuitwerken

Een mooi huis of bedrijfspand begint met mooi schilderwerk zowel binnen als buiten. Vroman Schilder & Spuitwerken zorgt efficiënt en professioneel voor een totale afwerking.

Airless spuitwerken van muren en plafonds is onze specialisatie zowel in woningen of bedrijfsgebouwen. Wij hebben een eigen spuitcabine voor het lakken van alle ondergronden zoals binnendeuren, mdf kasten, radiatoren, etc.

Bovendien zijn we vakkundig in het aanbrengen van spuitplamuur zowel op gyproc als op bestaande muren. Voor een speciale decoratieve techniek op maat zoals VeroMetal of microcement, kan u ook steeds bij ons terecht.

Enkele realisaties van ons werk

Op zoek naar de meest betrouwbare en kwalitatieve partner voor je spuitwerken? Contacteer ons vandaag nog!

Op zoek naar de meest betrouwbare en kwalitatieve partner voor je spuitwerken? Contacteer ons vandaag nog!

Contacteer ons

Heb je nog vragen of wens je een vrijblijvende offerte? Zou je graag een afspraak maken? Vul het formulier in of contacteer ons via de telefoon.

We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Buisstraat 1
8755 Ruiselede

Vroman busje

Start jouw project vandaag nog!

0 of 1000

Vroman busje