Een mooi interieur? Dat begint bij professionele schilder-, lak- en spuitwerken!

Ben je recent eigenaar van je eigen huis? Of kan jouw inrichting een beetje opfrissing gebruiken? Dan is dit je teken om je interieurinrichting aan te pakken! Dankzij de mooiste schildertechnieken in de juiste kleur en stijl, creëer je een interieur dat echt bij je past. Ga je voor de kleur van 2023 - Viva Magenta - of speel je liever safe met een tijdloze beigetint? Alles is mogelijk. Lees hier meer over de kleur van 2023.

Dus start al maar met inspiratie op te doen en te ontwerpen, zo kunnen wij bij Spuitwerken Vroman jouw ideeën omzetten in realiteit! Lees zeker verder om te weten te komen wat er allemaal mogelijk is.

Interieur

Binnenschilderwerk: start met de basis

Vooraleer je écht kunt beginnen met de inrichting, moet je eerst beslissen welke kleuren je muren zullen krijgen. Een roze slaapkamer, een zwarte keuken of toch maar alles in gebroken wit? Bij Spuitwerken Vroman geven we je met plezier kleuradvies, zodat elke ruimte tot zijn recht komt.

Daarna gaan we aan de slag om jouw muren van een lakje verf te voorzien. Wij werken alleen met professionele materialen - meer hierover later - en gaan met uiterste zorg om met je woning. Een mooi resultaat verzekerd dus!

Pimp je interieur: inrichting dankzij decoratieve technieken

Nu kan het ontwerpen echt beginnen. Met behulp van decoratieve technieken kan je een specifieke stijl creëren voor je muren, werkbladen, vloeren, meubels, enzovoort. Denk bijvoorbeeld aan een speciale coating voor je badkamer, die niet alleen mooi is, maar ook bescherming biedt tegen vocht en vlekken.

Dankzij deze technieken kunnen we materialen imiteren - bijvoorbeeld marmer, steen of hout - om zo je inrichting naar een hoger niveau te tillen! Kies je voor een betonlook, reliëf of toch liever een marmerlook? Alles is mogelijk op jouw maat en naar jouw smaak.

Hieronder zie je een muur waarbij we de decoratieve techniek ‘Limestone’ hebben toegepast. Hierdoor krijgen de muren een verweerde uitstraling - en dit gaat super mooi samen met landelijke interieurs.

Lakwerk voor een prachtig resultaat

Spuitwerken Vroman is gespecialiseerd in het spuiten van verschillende onderdelen van je interieur. Wij hebben onze eigen spuitcabine waarin we bijna al het mogelijke materiaal kunnen lakken! 

Kan jij het uit je interieur halen, zoals een deur, kast of ander furniture? Dan kunnen wij het lakken in onze spuitcabine. Bovendien zullen wij het voor jou demonteren en achteraf weer monteren. Maar vaste onderdelen zoals trappen komen we ook voor jou thuis - ter plaatse - lakken. 

2-componentenverf voor échte kwaliteit

Wij werken met hoogwaardige 2-componentenverf, die een strakke en gladde finish garandeert. Deze verf heeft vele voordelen zoals een betere dekking en extra slijtvastheid. Bovendien is 2-componentenverf verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een tint kunt kiezen die perfect past bij jouw interieur. Daarnaast is deze verf goed overschilderbaar, waardoor je flexibel bent in het veranderen van de kleuren in je interieur.

Dus waar wacht je nog op, vertrouw op de kennis en expertise van Spuitwerken Vroman. Tijd om contact met ons op te nemen!

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Heb je mogelijks interesse, maar twijfel je nog? Of wil je wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!