VeroMetal: de decoratieve trend van 2023!
Luxueus, duurzaam en uniek

Ben je die oude binnenmuur beu of wens je een interieurelement zoals een keuken, trap, tafel, stoel en dergelijke meer een high-end make-over te geven. Of heb je een nieuwbouw en wens je deze luxueus te decoreren?

Steeds meer mensen vallen voor de stevige uitstraling VeroMetal als decoratieve techniek. Hierdoor creëer je een karaktervol interieur van brons, koper, zink, ijzer of één van de vele andere metaalsoorten. Van gevelbekleding en raamprofielen tot aan de afwerking van interieurs en kunstobjecten, alles is mogelijk! Bekijk realisaties hier.

Wanden, meubels en kunstwerken krijgen het authentieke karakter van metaal. Koud vloeibaar metaal dat kan worden gespoten, gespateld, gerold en gegoten. Mat, roestig, glanzend en met structuur. Met VeroMetal kies je voor een echte high-end afwerking van je interieur of exterieur.

Voor elke toepassing mogelijk! Zowel binnen als buiten 

VeroMetal kan binnen en buiten voor allerlei toepassingen gebruikt worden.

Architectonische ontwerpen, gevelbekleding en bouwelementen. Design voor interieurs en winkelinrichting. Meubels, signage en kunstobjecten. VeroMetal zorgt voor een hoogwaardige metalen afwerking van ieder ontwerp en oppervlak.

De aangebrachte laag vormt een sterke en duurzame maar lichtgewicht metalen finish, waarbij contouren en details van het originele ontwerp behouden blijven.

  • Sterk en slijtvast
  • Breekt of bladdert niet
  • Onderhoudsvriendelijk
  • High-end afwerking

"Nog steeds genieten wij elke dag na van het professionele werk van Stijn. Het perfectionisme van Stijn zie je dan ook aan de details die tot in de puntjes uitgewerkt zijn. Het was dan ook superfijn en vlot werken met Schilder en spuitwerken Stijn Vroman. Een echte aanrader voor iedereen!"

Stefaan review

Stefaan Van der Plaetsen

Spuitwerken Vroman is één van de weinige plaatsers in België van VeroMetal

Zowel particulieren maar ook architecten, interieurdesigners, vormgevers en kunstenaars kunnen grensverleggend ontwerpen met een flexibel inzetbare finish van echt metaal. Met deze decoratieve methode verzeker je je interieur van een high-end afwerking. 

En wij zijn één van de weinige geselecteerde plaatsers in België! Meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.

Wens je meer informatie te ontvangen? Breng ons op de hoogte van jouw project!

Naam of bedrijf*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + postcode*
Bericht*
0 of 2000


Door te kiezen voor VeroMetal creëert u een karaktervolle ruimte met een high-end uitstraling.