High-end schilderwerken voor zowel binnen als buiten

Voor al uw schilder- en decoratieprojecten, zowel binnen als buiten, die een hoogstaande afwerking en een professionele aanpak vragen, is Spuitwerken Vroman de meest geschikte partij.

Wat zijn onze voordelen?

Efficiënt en professioneel

Een mooi huis of bedrijfspand begint met mooi schilderwerk zowel binnen als buiten. Vroman Schilder & Spuitwerken zorgt efficiënt en professioneel voor een totale afwerking.

Totaalpakket

We bieden het totaal pakket, om alle wensen van de klant te kunnen realiseren. We bieden ook enkel topkwaliteit voor uw project. Wij werken met kwalitatieve materialen, zodat uw woning opnieuw goed beschermd is tegen alle weersomstandigheden.

Kwalitatieve materialen

Wij gebruiken professionele verfspuitmachines en verf van hoge kwaliteit voor de beste dekking en een mooi resultaat. Bovendien is onze werkwijze milieuvriendelijk, kostenbesparend en duurzaam.

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk hier de review van Elise van Hulle en ontdek wat onze klanten zeggen over ons, het bedrijf en het eindresultaat. 

Verzeker je project van een
kwalitatieve investering

Wij antwoorden steeds binnen de 2 werkdagen.

Verzeker je project van een kwalitatieve investering

Naam of bedrijf*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + postcode*
Bericht*
0 of 2000

Wat bieden wij aan?

Binnen schilderwerken

De binnen schilderwerken zijn van hoge kwaliteit, met oog voor de details. Dit kunnen o.a. ook decoratieve technieken zijn. Je krijgt een comfortabel gevoel wanneer je binnenkomt.

Buiten schilderwerken

Verzorgd en kwalitatief buitenschilderwerk zorgt ervoor dat uw woning er net en verzorgd uitziet en doet de waarde van uw woning stijgen. Wanneer u de oprit oprijdt is het aangenaam thuiskomen.

Decoratieve technieken

Met decoratieve verftechnieken kunnen we bijvoorbeeld materialen imiteren, zoals marmer, steen of hout. Zo kunnen we een marmereffect, betonlook of reliëf op uw muur creëren.

"Nog steeds genieten wij elke dag na van het professionele werk van Stijn. Het perfectionisme van Stijn zie je dan ook aan de details die tot in de puntjes uitgewerkt zijn. Het was dan ook superfijn en vlot werken met Schilder en spuitwerken Stijn Vroman. Een echte aanrader voor iedereen!"

Stefaan review

S. Van der Plaetsen