Microcement: de decoratieve trend van 2023!
Modern, krasvrij en waterdicht

Ben je die oude binnenmuur beu of wens je je interieur een make-over te geven. Of heb je een nieuwbouw en wens je je deze high-end te decoreren?

Steeds meer mensen vallen voor de stevige uitstraling microcement als decoratieve techniek. Hierdoor creëer je een mooie, warme, eigentijdse ruimte met een natuurlijke uitstraling.

Microcement is een exclusieve en decoratieve verftechniek op basis van cement en kan toegepast worden op zowat elke ondergrond en in elke ruimte. Van een badkamer met wellness-allures tot een artisanaal ogende keuken. In tegenstelling tot gewoon verven heeft microcement een functionele waarde. Lees hier hoe!

Wat maakt microcement zo functioneel

Microcement is dé perfecte decoratieve afwerking voor vloeren,muren,plafonds of werktafels die wat te verduren hebben. De duurzame coating oogt naadloos en het oppervlak voelt gepolijst aan.

Daarnaast kan het ook gebruikt worden als decoratieve methode voor een high-end afwerking van je interieur. 

  • Sterk en slijtvast
  • Waterdicht
  • Onderhoudsvriendelijk
  • High-end afwerking

"Nog steeds genieten wij elke dag na van het professionele werk van Stijn. Het perfectionisme van Stijn zie je dan ook aan de details die tot in de puntjes uitgewerkt zijn. Het was dan ook superfijn en vlot werken met Schilder en spuitwerken Stijn Vroman. Een echte aanrader voor iedereen!"

Stefaan review

Stefaan Van der Plaetsen

Spuitwerken Vroman is één van de weinige plaatsers in België van microcement van Forcrete

Forcrete is het 'neusje van de zalm' wanneer het aankomt op microcement. Het product is dankzij de samenstelling volledig waterdicht van zichzelf en uitermate sterk. Het product geeft een zachte en natuurlijke betonlook. Een absolute aanrader voor ieder interieur!

En wij zijn één van de weinige geselecteerde plaatsers in België! Meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.

Wens je meer informatie te ontvangen? Breng ons op de hoogte van jouw project!

Naam of bedrijf*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + postcode*
Bericht*
0 of 2000

Door te kiezen voor microcement creëert u een mooie, warme, eigentijdse ruimte met een natuurlijke uitstraling.