Decoratieve technieken

Geef je interieur een krachtige uitstraling met een decoratieve techniek. Wij hebben een jarenlange ervaring met verschillende technieken. 

Decoratieve techniek in de kijker: microcement Forcrete

Forcrete is een zeer innovatieve, 100% waterdichte wand- en vloercoating. Deze decoratieve techniek is perfect voor badkamers, natte ruimtes en vloeren met veel verkeer.

Onze baanbrekende eco-harsformuleringen zorgen ervoor dat Forcrete waterdicht is voordat sealers worden aangebracht. Ons materiaal is niet afhankelijk van dunne lakken op basis van oplosmiddelen voor bescherming en blijft waterdicht gedurende de levensduur van het product. Dit is 100% gegarandeerd.

Hoge chemische weerstand

Het microcement van Forcrete onderscheidt zich door onder andere zijn hoge drukpunt belasting en chemische weerstand.

Overschrijdt alle normen

Het product Forcrete overtreft veruit alle gebruikelijke normen binnen de markt op het gebied van kwaliteit. Vandaar dat dit met recht ons topproduct betreft.

Multifunctioneel

Het microcement van Forcrete kan gebruikt worden voor vloeren, trappen , badkamers en werkbladen voor keukens. Maar ook voor meubels binnen en buiten.

Door te kiezen voor een vloer of badkamer met microcement van Forcrete creëert u een mooie, warme, eigentijdse ruimte met een natuurlijke uitstraling. Van dit type decoratieve technieken gaat u nooit spijt krijgen: het geeft uw ruimte een geheel eigen stijl en luxueus gevoel.

Forcrete Micro-Armour

Micro-Armour is microcement toplaag op basis van hars, ontworpen om beheersbare, gladde of getextureerde naadloze afwerkingen te creëren.

Hij heeft in vergelijking met de Micro-Quartz een iets rustigere uitstraling. Wat veel genomen wordt voor douches en badkamers.

Forcrete Micro Quartz

Micro-Quartz is een van de meest populaire decoratieve producten die we bij Forcrete verkopen. Het afgewerkte uiterlijk is een organische esthetiek die niet lijkt op enig ander microcement op de markt.

En met een puntbelasting van maar liefst 50nm extreem sterk vergeleken met andere merken.

Daarom is Micro-Quartz een echte aanrader voor werkbladen, vloeren, trappen en nog veel meer.

Forcrete Mono-stone

Als u op zoek bent naar een kalkachtige esthetiek maar met een grotere duurzaamheid, volledig schrobbaar en zeer goed bestand tegen stoten en water... dan is Mono-Stone het product voor u.


Mono-stone kan zowel op kastwanden , meubels , en muren geplaats worden.

Andere decoratieve technieken

Tusk

Tusk is een techniek op basis van glasparels, met een sterke, stootvaste, en krasvast structuurafwerking.

Claystuc

Stuctechniek op basis van klei-mineralen , zacht relief van klei in natuurlijke kleuren , ambachtelijk karakter, aangenaam binnenklimaat

Ice / Glamour ice

Stuctechniek met lichtreflectie door minuscule glaspareltjes ,krasvast en uitstekend onderhoudbaar, ook voor badkamers en spatwanden.

Calco

Stuctechniek op basis van fijne kalk ,uitstekend onderhoudbaar, natuurlijke uitstraling

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk hier de review van Elise van Hulle en ontdek wat onze klanten zeggen over ons, het bedrijf en het eindresultaat. 

Verzeker je project van een
kwalitatieve investering

Verzeker je project van een kwalitatieve investering

Naam of bedrijf*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + postcode*
Bericht*
0 of 2000

Wat bieden wij aan?

Binnen schilderwerken

De binnen schilderwerken zijn van hoge kwaliteit, met oog voor de details. Dit kunnen o.a. ook decoratieve technieken zijn. Je krijgt een comfortabel gevoel wanneer je binnenkomt.

Buiten schilderwerken

Verzorgd en kwalitatief buitenschilderwerk zorgt ervoor dat uw woning er net en verzorgd uitziet en doet de waarde van uw woning stijgen. Wanneer u de oprit oprijdt is het aangenaam thuiskomen.

Decoratieve technieken

Met decoratieve verftechnieken kunnen we bijvoorbeeld materialen imiteren, zoals marmer, steen of hout. Zo kunnen we een marmereffect, betonlook of reliëf op uw muur creëren.

"Nog steeds genieten wij elke dag na van het professionele werk van Stijn. Het perfectionisme van Stijn zie je dan ook aan de details die tot in de puntjes uitgewerkt zijn. Het was dan ook superfijn en vlot werken met Schilder en spuitwerken Stijn Vroman. Een echte aanrader voor iedereen!"

Stefaan review

S. Van der Plaetsen