Schilderwerken

Wij zijn gespecialiseerd in binnen schilderwerken en decoratieve technieken. We bieden het totaal pakket, om alle wensen van de klant te kunnen realiseren. We bieden ook enkel topkwaliteit voor uw project.

Daarnaast kan u bij ons terecht voor alle kalei- en buitenschilderwerken: gevels, ramen, buitendeuren, schoorsteen, bijgebouwen ... Wij werken met kwalitatieve materialen, zodat uw woning opnieuw goed beschermd is tegen alle weersomstandigheden.

1. Binnen schilderwerken

De binnen schilderwerken zijn van hoge kwaliteit, met oog voor de details. Dit kunnen o.a. ook decoratieve technieken zijn. Je krijgt een comfortabel gevoel wanneer je binnenkomt.

2. Buiten schilderwerken

Verzorgd en kwalitatief buitenschilderwerk zorgt ervoor dat uw woning er net en verzorgd uitziet en doet de waarde van uw woning stijgen. Wanneer u de oprit oprijdt is het aangenaam thuiskomen.

3. Decoratieve schilderwerken

Met decoratieve verftechnieken kunnen we bijvoorbeeld materialen imiteren, zoals marmer, steen of hout. Zo kunnen we een marmereffect, betonlook of reliëf op uw  muur creëren.

Lakwerken

Spuitwerken Vroman beschikt over een eigen spuitcabine voor het lakken op diverse ondergronden zoals MDF, metaal, kunstof en verschillende houtsoorten. Lak spuitwerk geeft steeds weer een prachtig resultaat en de toepassingen zijn praktisch oneindig: we spuiten binnendeuren, mdf kasten, radiatoren, trappen, ramen, kozijnen. Onderdelen die we kunnen demonteren, worden in ons atelier gelakt en daarna opnieuw netjes gemonteerd. Vaste delen zoals kastwanden en trappen worden ter plaatse gelakt.

1. Eigen lakkerij

Spuitwerken Vroman beschikt over een eigen spuitcabine voor het lakken op diverse ondergronden.

2. Meubels, keukens, ...

Lak spuitwerk geeft steeds weer een prachtig resultaat en de toepassingen zijn praktisch oneindig: we spuiten binnendeuren, mdf kasten, ...

3. Alles wat je maar wilt!

Onderdelen die we kunnen demonteren, worden in ons atelier gelakt en daarna opnieuw netjes gemonteerd.

Spuitwerken

Bij airless spuitwerken wordt verf aangebracht onder hoge druk. Wij gebruiken professionele verfspuitmachines en verf van hoge kwaliteit voor de beste dekking en een mooi resultaat. Bovendien is onze werkwijze milieuvriendelijk, kostenbesparend en duurzaam.

Voor de opstart wordt er nauwkeurig afgeplakt. Daarna begint het echte werk.

Met de verfspuitmachine wordt een egale verflaag aangebracht dat een veel strakkere afwerking geeft dan traditioneel schilderwerk omdat de structuur van de verfrol of verfborstel niet zichtbaar is. Airless spuiten is de beste keuze om grote oppervlakten te voorzien van een naadloze verflaag. Alle kleuren zijn mogelijk.

Spuitplamuur

Spuitplamuur is een moderne techniek om muren en plafonds mooi egaal te maken. Het is een goed alternatief voor plak- of stucwerk en kan toegepast worden op diverse ondergronden: metselwerk, hout, pleistermuren, gipsplaten en isolatiemateriaal.

Spuiten van muren

Airless spuitwerk kan rechtstreeks aangebracht worden op muren, plafonds maar kan ook op vliesbehang gespoten worden. Het schrijnwerk wordt bij ons met de hoogste afwerkingsgraad in 2 componenten lak gespoten. Zo heeft u de beste bescherming voor uw meubels.