Design ten top dankzij Spuitwerken Vroman

Bij het ontwerpen van je droominterieur is het belangrijk om aandacht te besteden aan elk detail, van de kleuren op de muren tot de meubels en accessoires die de ruimte compleet maken. En zélfs aan de buitenkant van je huis. Dit kan je doen met behulp van allerlei schildertechnieken, meer hierover verder!

Hieronder overlopen we nog even voor u de ideale volgorde voor het design van je droomhuis. Bij Spuitwerken Vroman kan je terecht voor al deze stappen:

design

Stap 1: De buitenkant van je huis

De eerste indruk is de belangrijkste, zo ook voor je huis! De buitenkant van een woning vertelt veel over de binnenkant ervan. Je kan ervoor zorgen dat het een mooi geheel is door de buitenkant van je woning aan te pakken met een likje verf.

Bij Spuitwerken Vroman kan je terecht voor schilderwerk aan de buitenkant van je woning. Onze vakmannen gaan te werk met de grootste zorgvuldigheid en nauwkeurigheid. Bovendien gebruiken wij 2-componentenverf, die de hoogste dekking en kwaliteit garandeert. Zo ben je zeker van een geslaagd en duurzaam resultaat!

design
design

Stap 2: De basis van de binnenkant

De volgende stap is uiteraard de binnenkant van je huis. Laat je inspireren door woonmagazines of vraag interieuradvies van een expert om het design van je dromen te bekomen! Maar vooraleer je begint aan de inrichting, moet je eerst bepalen welke kleuren je muren zullen krijgen.

Kies je zeer modern voor de kleur van 2023, Viva Magenta? Of houd je het liever tijdloos met witte tinten? The choice is yours! Bij Spuitwerken Vroman hebben we een ruim aanbod aan kleuren, zo vind je zeker wat je zoekt. Van slaapkamer tot woonkamer of keuken, bij ons kan je terecht voor het verven van je interieur met de grootste aandacht en zorg!

Stap 3: Finishing touches van de muren

Om je design, verlichting en decoratieve artikelen samen te brengen tot een mooi geheel kan je kiezen voor unieke ontwerpen met decoratieve technieken. Dit zijn verftechnieken waarbij materialen zoals marmer en beton kunnen geïmiteerd worden. Of je nu een muur wilt transformeren met een marmerachtige uitstraling of een betonnen look wilt creëren voor een eigentijds interieur, Spuitwerken Vroman kan het allemaal.

Je kan bij ons terecht voor een zorgvuldig geselecteerd aanbod aan decoratieve technieken waarbij we gebruikmaken van de beste merken en producten. Zo is de kwaliteit gegarandeerd!  

Stap 3: Let’s get into details

Last but not least, de details van je woning! Bij Spuitwerken Vroman zijn we gespecialiseerd in spuitwerk. Zo hebben we onze eigen spuitcabine waarin bijna al het mogelijke materiaal een nieuw kleurtje kan krijgen! Kan je het losmaken uit je huis? Dan kunnen wij het demonteren, spuiten en opnieuw monteren voor jou! Denk maar aan woonaccessoires zoals deuren en raamkozijnen of furniture zoals kasten

Heb je ingebouwde meubelen? Of onderdelen die je graag gespoten zou hebben, maar niet kan losmaken zoals bijvoorbeeld een trap? Ook dat is geen enkel probleem, dan komen wij gewoon ter plaatse!

Bij Spuitwerken Vroman streven we naar niets minder dan de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Neem contact met ons op en kom langs om alle details te bespreken!

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Heb je mogelijks interesse, maar twijfel je nog? Of wil je wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!