Microcement vloer aanbrengen met Spuitwerken Vroman

Een betonnen vloer is de laatste jaren een stijlvol alternatief voor de gewoonlijke tegels of houten vloeren. Het is echter ook een erg duur alternatief. Wil jij graag een betonnen look, maar een zachter prijskaartje? Dan is een microcement vloer de oplossing! Spuitwerken Vroman beschikt over de nodige expertise om deze decoratieve techniek tot een goed einde te brengen. Wil jij meer weten over hoe microcement aangebracht wordt of welke voordelen dit fantastische materiaal heeft? Lees dan zeker verder!

Microcement, wat is dat?

Microcement bestaat uit minerale pigmenten, cement en kunsthars. Een microcement oppervlak kan daardoor als een dunne laag worden aangebracht op bijna elke ondergrond! Je kan microcement gebruiken voor je vloeren, maar ook voor wanden of zelfs voor het plafond. De termen microcement en microbeton worden trouwens vaak door elkaar gebruikt.

Een oppervlak afwerken met microcement is een fantastisch idee wanneer je op zoek bent naar een warme uitstraling. Dit materiaal is bovendien beschikbaar in verschillende kleuren kan op heel wat manieren worden afgewerkt. Een microcement badkamer of slaapkamer? Het kan allemaal!

Microcement vloeren met Forcrete

Spuitwerken Vroman maakt gebruik van Forcrete, de verbeterde versie van Mortex. Dit microcement plaatsen is een goed idee voor iedereen die graag een stijlvol, warm interieur wil creëren. Het materiaal is beschikbaar in verschillende kleuren en met verschillende vormen van afwerking - van een glanzende afwerking tot een matte look, alles is mogelijk.

Artdeco-Vroman is dé expert wanneer het aankomt op een correcte plaatsing van dit materiaal. Ze houden rekening met jouw wensen en weten perfect hoe het microcement op elk oppervlak aangebracht moet worden. 

Perfect voor intensief gebruikte oppervlaktes - de voordelen van microcement

Microcement creëert niet alleen een warme uitstraling, dit materiaal heeft nog vele andere voordelen! De verschillende mogelijke afwerkingen zijn natuurlijk al een voordeel, maar de andere lijsten we hier graag nog even op. 

Slijtvast en waterdicht

Je hoeft niet bang te zijn om uit te glijden op je microcement vloeren - deze antislip afwerking zorgt ervoor dat jij stevig op beide voeten blijft staan! Bovendien is microcement een slijtvast materiaal. Krassen of deuken van zware voorwerpen zijn dankzij de hoge hardheid van dit materiaal geen probleem. 

Het aanbrengen van microcement kan ook in vochtige ruimtes, zoals badkamers of keukens. Microcement is namelijk een waterdicht materiaal. Deze dunne afwerkingslaag is daarom perfect om een warme, stijlvolle badkamer te creëren!

Naadloos en makkelijk schoon te maken

Wanneer microcement of microbeton aangebracht wordt, zorgt dit voor een naadloze afwerking op elke soort ondergrond. Je hoeft je dus niet druk te maken over groeven tussen tegels of planken. Dat maakt dit materiaal een stuk makkelijker om schoon te maken!

Bovendien hoef je geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken om eventuele vlekken van je vloer te krijgen. Een neutraal schoonmaakmiddel volstaat om alles opnieuw in orde te krijgen. 

Stijlvol interieur

De grote verscheidenheid aan kleuren, zowel natuurlijke tinten als felle kleuren, zorgt ervoor dat dit materiaal perfect is om jouw visie tot leven te brengen. Microcement is het perfecte materiaal om jouw stijl tot uiting te brengen

Microcement aanbrengen - vertrouw op een expert

Microcement zelf aanbrengen op verschillende ondergronden is niet zo makkelijk als het lijkt. Je moet de ondergrond voorbereiden, rekening houden met mogelijke structurele belasting, ervoor zorgen dat er een goede hechting ontstaat tussen elke laag microcement…

Daarom vertrouw je het best op een gespecialiseerde vakman. Experten zoals de werknemers van Vroman kunnen de voorbereidende werkzaamheden en de afwerking perfect uitvoeren. Jij hoeft enkel nog te genieten van het eindresultaat!

Vertrouw op Vroman voor jouw microcement vloer!

Wil jij ook genieten van de unieke eigenschappen van microcement? Schakel dan Spuitwerken Vroman in voor jouw nieuwe microcement vloer! Om een beetje inspiratie te krijgen kan je zeker een kijkje nemen tussen onze eerdere realisaties

Vraag je gratis offerte aan of neem contact met ons op. 

Professionele schilder inhuren? Neem contact op met Spuitwerken Vroman!

Als je op zoek bent naar hoogwaardig lak- of schilderwerk voor jouw project, dan ben je bij Spuitwerken Vroman aan het juiste adres. Onze ervaren professionals leveren kwaliteitsvol lakwerk voor een transparante en eerlijke prijs.

Dus ben je van plan om jouw interieur items te laten schilderen of lakken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen!