Microcement badkamer - een betonnen look voor jouw badkamer!

Een nieuwe vloer of wand in je badkamer - er zijn veel mogelijkheden om dit af te werken naar jouw smaak. Ben jij fan van een betonnen look, maar niet van het prijskaartje dat eraan vasthangt? Dan is microcement of beton cire een goed alternatief! Jouw microcement badkamer kan verzorgd worden door de experts van Spuitwerken Vroman. Zij hebben de nodige kennis van allerlei decoratieve technieken om dit tot een goed einde te brengen.

Microcement - wat is dat?

Microcement bestaat uit kunsthars, minerale pigmenten en cement. Deze mix van ingrediënten creëert een product dat bestand is tegen krassen en water en dat op verschillende ondergronden kan worden aangebracht. Je kan kiezen voor een microcement vloer, wand of zelfs plafond!

Het aanbrengen van microcement is niet zo makkelijk als het lijkt. De ondergrond voorbereiden, meer dan twee lagen aanbrengen… Dat alles laat je beter over aan een expert, zoals de vakmensen van Spuitwerken Vroman.

Forcrete, het nieuwe Mortex

Spuitwerken Vroman maakt gebruik van Forcrete, de vernieuwde versie van Mortex. Dit materiaal zorgt voor een warme look in elke ruimte en is goed bestand tegen allerlei krassen of schade. Bovendien is het beschikbaar in een breed scala van kleuren!

De ondergrond waarop je dit product wil laten aanbrengen maakt eigenlijk niet uit - microcement kan bijna overal op gebruikt worden, van tegels tot hout! Het oppervlak van je wanden, vloeren of plafonds krijgt dankzij dit materiaal meteen een andere look

Badkamers microcement met Spuitwerken Vroman

Vroman heeft al meerdere realisaties tot stand gebracht met behulp van microcement. In verschillende kleuren, voor een wandafwerking of in de doucheruimte, met dit materiaal kan je alle kanten uit!

Wat kost microcement precies? Dat is een vraag die moeilijk te beantwoorden valt. De totale prijs hangt namelijk af van een aantal factoren: de oppervlakte, de ondergrond, welke kleur je kiest… Gelukkig kan je dankzij Vroman een gratis offerte aanvragen!

De vele voordelen van microcement

Microcement ziet er niet alleen fantastisch uit, het heeft ook nog eens verschillende voordelen. We vertellen je hier graag meer over dit geweldige product.

Waterdicht en slijtvast

Microcement is een perfect materiaal voor in de badkamer. Waarom? Omdat het zo goed bestand is tegen vocht natuurlijk! Dit waterdichte materiaal is perfect voor wanneer je geen zin hebt in tegels achter je wastafel of op de muren van je douche. 

Bovendien zorgt de hardheid van dit materiaal ervoor dat je niet bang moet zijn van krassen of slijtage. Scheuren of verkleuring kunnen hier niet snel optreden. Je mag dus op twee oren slapen!

Makkelijk schoon te maken

Even naadloos als een gietvloer en minstens even mooi - een microcement muur of vloer is ook gemakkelijk schoon te maken! Je hoeft geen agressieve schoonmaakproducten te gebruiken. Wat water en een neutraal schoonmaakmiddel is genoeg om al het vuil te verwijderen. Je badkamer onderhouden was nog nooit zo makkelijk!

Op verschillende manieren aan te brengen

Met microcement zijn er ook verschillende afwerkingen mogelijk. Denk maar aan heel wat verschillende kleuren, een laag meer of minder… De afwerking kan helemaal op maat verzorgd worden door onze experts. 

De expert in microcement badkamers - Vroman

Wil jij ook genieten van je microcement badkamer? Dan wordt het tijd om Vroman in te schakelen! Vraag snel je gratis offerte aan. Heb je nog vragen? Neem zeker contact met ons op. We helpen je graag. 

Professionele schilder inhuren? Neem contact op met Spuitwerken Vroman!

Als je op zoek bent naar hoogwaardig lak- of schilderwerk voor jouw project, dan ben je bij Spuitwerken Vroman aan het juiste adres. Onze ervaren professionals leveren kwaliteitsvol lakwerk voor een transparante en eerlijke prijs.

Dus ben je van plan om jouw interieur items te laten schilderen of lakken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen!