Wat zijn decoratieve technieken?

Spuitwerken Vroman gebruikt decoratieve technieken om oppervlakken, zoals muren, plafonds, meubels en andere interieur- of exterieuronderdelen, te transformeren en te verfraaien. Een decoratieve techniek zorgt voor een specifieke uitstraling, variërend van eenvoudige verfmethoden tot complexe ambachtelijke processen.

Boss Paints Decoratieve Technieken

Welke decoratieve technieken kun je creëren met Boss Paints?

De decoratieve technieken van Boss Paints brengen niet alleen kleur, maar ook structuur en sfeer aan. Profiteer van het ruime aanbod en de veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

Aqua Sensa cementstuc

Aqua Sensa cementstuc is een naadloze en waterbestendige steenimitatie op basis van cement. Het is geschikt voor wanden en vloeren en kan aangebracht worden op pleisterwerk, cementering, betegeling en tal van andere ondergronden. Het is bijzonder kras-en stootvast en uitstekend onderhoudbaar.
Aqua Sensa is beschikbaar in 30 kleuren

Ben je op zoek naar zachtere kleurnuances en een gladde afwerking? Dan is Aqua Sensa Fine iets voor jou.

Boss Paints Decoratieve Technieken

Calco Original kalkstuc

Calco kalstuc is een stuctechniek op basis van fijn kalk en gemalen marmer. We mengen het poeder met water, bindpasta en kleurpigmenten tot een goed verwerkbare pleister.
Maakbaar in 30 kleuren, van een strakke betonlook, over een zuiderse kalkstuc, naar een verweerde structuur. Calco kalkstuc is uitermate duurzaam en krasvast.

Wist je dat Calco kalkstuc ook beschikbaar is als Calco Vintage? Calco Vintage neemt je mee naar de geraffineerde schoonheid van eeuwenoude muren in mediterrane landhuizen. Bekijk de webpagina van Boss Paints voor meer informatie.

Boss Paints Decoratieve Technieken

Limestone New kalkverf

Limestone New kalkverf is een decoratieve techniek die gemaakt is uit een natuurlijk product op basis van gebluste kalk. Het product geeft wanden een natuurlijke en minerale uitstraling. Dankzij de verschillende zachte kleurschakeringen (55 kleuren) en structuren biedt deze kalkverf veel creatieve mogelijkheden. De sporen van gebruik of veroudering horen bij het product en beklemtonen het prachtige, geschakeerde uitzicht, zowel bij landelijke interieurs als voor industrieel ingerichte ruimtes.

Boss Paints Decoratieve Technieken

Source: Boss Paint (Pro Bosspaints | Limestone New)

Claystuc kleistuc

Claystuc is een stuctechniek op basis van kleimineralen. Het zachte reliëf van klei in 15 natuurlijke kleuren kan op verschillende manieren bewerkt worden. Met haar zachte kleurschakeringen geeft deze stucapplicatie je interieur een heel natuurlijke uitstraling. Je kan het ambachtelijke karakter zelfs versterken door vezels of steentjes aan de kleimassa toe te voegen.

Maak kennis met Claystuc Original, Claystuc Decay, Claystuc Grit en Claystuc Fibre op de website van Boss Paints

Boss Paints Decoratieve Technieken

Tusk wandbescherming

Tusk is een sterke, stootvaste en superkrasvaste structuurafwerking op basis van glasparels. De vlot afwasbare en naadloze wandbescherming is ideaal voor drukke ruimtes (school-of ziekenhuisgangen, wachtzalen, traphallen…) en is verkrijgbaar in alle kleuren via MY-MX. Het is een perfect en betaalbaar alternatief voor stootbanden, vinylstroken of oplapwerken met verf.

Boss Paints Decoratieve Technieken

Ice stuc met lichtreflectie

Ice stuc is een stuctechniek met diepte-effect en unieke lichtweerkaatsing dankzij minuscule glaspareltjes. Het zorgt voor een uiterst krasvast en uitstekend onderhoudbaar oppervlak, zelfs voor badkamer- en douchewanden. 

Ice Orginal en Glamour Ice zijn beschikbaar in 15 kleuren. Metallic Chic is verkrijgbaar in 30 tinten die je mengt met Ice of Glamour Ice. Screen Ice is beschikbaar in het wit.

Meer weten over de verschillende soorten Ice stuc? Bekijk dan de website van Boss Paints.

Boss Paints Decoratieve Technieken

Metallic Chic metallieke verf

De metallieke verf van Metallic Chic zorgt voor een unieke en aangename sfeer. Het biedt veel creatieve mogelijkheden, waaronder metaalschakeringen, effen gespoten lagen of kwastreliëfen en het kan ook gebruikt worden om Ice of Glamour Ice aan te kleuren.
De voordelen van Metallic Chic? De metallieke verf is beschikbaar in 30 kleuren, krasvast en heel goed reinigbaar.

Boss Paints Decoratieve Technieken

Source: Boss Paint (Pro Bosspaints | Metallic Chic)

Stucco Puro Original glansstuc

Deze traditionele, glanzende stuctechniek is goed onderhoudbaar. De gladde marmeren wand geeft een heel levendig uitzicht. Het glansstuc is beschikbaar in 17 standaardkleuren en vrij aankleurbaar via MY-MX in lichte kleuren en middenkleuren. Speciale kleuren of donkere kleuren zijn ook mogelijk via het labo

Boss Paints Decoratieve Technieken

Arcade Raffia streepverf

Arcade Raffia streepverf is een speciale kwasttechniek waarbij matte kwaststrepen zorgen voor een vintage touch. Bovendien zijn de kleurmogelijkheden onbeperkt.

Boss Paints Decoratieve Technieken

Source: Boss Paint (Pro Bosspaints | Arcade)

Puntofino korrelverf

Puntofino korrelverf is een matte verf die een licht gekorrelde reliëfstructuur creëert. Op zoek naar een verf die zorgt voor een wolkeffect? Zoek niet langer verder. Puntofino is beschikbaar in alle kleuren.

Boss Paints Decoratieve Technieken

Source: Boss Paint (Pro Bosspaints | Puntofino)

Beau fijne korrelverf

De Beau fijne korrelverf verft met een ragfijne structuur op basis van marmerpoeder. Creëer binnen een mat en ambachtelijk uitzicht met een van onze 30 kleuren.

Boss Paints Decoratieve Technieken

Source: Boss Paint (Pro Bosspaints | Beau)

Mystique krijtverf

Mystique krijtverf is verf met een doorschuureffect. De verf is heel onderhoudsvriendelijk dankzij de afwerking met vernis. Verf je meubels met een van onze lichte of halfzware kleuren. 

Boss Paints Decoratieve Technieken

Source: Boss Paint (Pro Bosspaints | Mystique)

Bohemia meubelpatine

De Bohemia meubelpatine is een halfstransparante kleurpatine met een decoratief veroudereffect. Het is perfect reinigbaar en geschikt voor het opknappen van kasten, stoelen, ramen of deuren. Bohemia meubelpatine is verkrijgbaar in alle kleuren.

Boss Paints Decoratieve Technieken

Source: Boss Paint (Pro Bosspaints | Bohemia)

Waarom werkt Spuitwerken Vroman met Boss Paints?

Vakmanschap maakt het verschil. Decoratieve technieken brengen niet alleen kleur aan, maar ook structuur en sfeer. Met Boss Paints kun je profiteren van een ruim aanbod, met veelzijdige toepassingsmogelijkheden. 

Bij Spuitwerken Vroman onderscheiden we ons van de concurrenten door tegemoet te komen aan elke prijsklasse. Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan.

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Boss Paints Decoratieve Technieken

Professionele schilder inhuren? Neem contact op met Spuitwerken Vroman!

Als je op zoek bent naar hoogwaardig lak- of schilderwerk voor jouw project, dan ben je bij Spuitwerken Vroman aan het juiste adres. Onze ervaren professionals leveren kwaliteitsvol lakwerk voor een transparante en eerlijke prijs.

Dus ben je van plan om jouw interieur items te laten schilderen of lakken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen!