Spuitwerken Vroman, jouw specialist voor decoratieve technieken bij je thuis!

Droom je van een interieur zoals in de boekjes of op Pinterest? Nothing is impossible: Spuitwerken Vroman helpt je graag om van je woning een droomhuis te maken. Met onze jarenlange ervaring en expertise is een kwalitatieve afwerking van je woning gegarandeerd.

Onze diensten

Schilderwerken

Bij Spuitwerken Vroman kan je terecht voor zowel buiten- als binnenschilderwerken. Onze vakkundige binnenschilders hebben ruime ervaring met betrekking tot allerlei opdrachten zoals het schilderen van binnenmuren, trappen, deuren, ramen, plafond… Kortom: voor ons kent dit vakmanschap geen geheimen meer.

Ook voor allerlei buitenschilderwerken zoals gevelafwerking, ramen, deuren of veranda’s kan je zeker beroep doen op onze experts. Voor buiten spuitopdrachten gebruiken we een twee-componenten lak waardoor ook de ramen,poort,deuren,oversteek van jouw woning tegen een veel sterkere slijtage wordt beschermd. Deze sterke lak heeft dus zowel een esthetisch als een praktisch voordeel voor jouw woning.

Decoratieve technieken bij je thuis
Decoratieve technieken bij je thuis

Speciale decoratieve technieken voor een speciale look

Wil je graag een special touch toevoegen aan je interieur? Dan kan Spuitwerken Vroman je hierbij helpen! Wij kunnen ook bijzondere decoratieve technieken verzorgen. Natuurlijk kan je bij ons terecht voor traditionele schilderwerken, maar ook al jouw speciale verzoeken zijn altijd welkom. 

Zo werken we bijvoorbeeld met de professionele decoratieve technieken van Boss Paints. Ze geven jouw interieur niet alleen kleur, maar ook structuur en sfeer. De technieken die wij gebruiken zijn Tusk, Claystuc, Ice/Glamour ice en Calco. Tusk is een techniek op basis van glasparels die stoot- en krasvast is. Dan is er Claystuc, een techniek op basis van klei-mineralen. Het heeft een zacht reliëf van klei in natuurlijke kleuren. Ice/Glamour ice is een techniek met minuscule glaspareltjes. Het is krasvast en goed te onderhouden. Als laatste is er nog Calco, een techniek op basis van fijne kalk met een natuurlijke uitstraling.

Wil je een luxueuze look, maar geef je ook om duurzaamheid? Ga dan voor Forcrete! Forcrete is een zeer innovatieve, 100% waterdichte wand- en vloercoating die jouw interieur een luxueuze finishing touch kan geven. De baanbrekende eco-hars formuleringen zorgen ervoor dat Forcrete waterdicht wordt voordat sealers worden aangebracht. Forcrete beschikt over chemische weerstand en blijft waterdicht gedurende vele jaren: deze decoratieve techniek is dus uitstekend onderhoudbaar. 

Of kies voor een van de andere Forcrete toepassingen. Zo heb je Forcrete Micro-Armour. Dit heeft een rustige uitstraling die veel gekozen wordt voor douches en badkamers. Dan is er nog Forcrete Micro Quartz. Een zeer populair product van Forcrete die een organische esthetiek heeft en aangeraden wordt voor werkbladen, vloeren en trappen. Als laatste is er nog Forcrete Mono-stone. Het heeft een kalkachtige esthetiek die ook zeer duurzaam is. Forcrete Mono-stone is volledig schrobbaar en wordt vooral gebruikt voor kastwanden, meubels en muren. 

Benieuwd of we jouw idee kunnen realiseren? Neem gerust contact met ons op zodat we het samen kunnen bespreken.

Plamuurwerken? Dat kunnen we bij Spuitwerken Vroman ook!

Voor je kan beginnen met extraatjes moet de basis natuurlijk in orde zijn. Zo kan je ook niet aan decoratieve technieken starten zolang de muren, ramen of deuren van jouw woning niet voorbereid zijn. 

Zowel in nieuwbouwwoningen als na renovatiewerken kan het nodig zijn dat je muren een laagje plamuur krijgen. Putjes, oneffenheden en ook structuur dat ongewenst is, werken we weg door licht schuurwerk. Zo is het oppervlak volledig klaar voor een likje verf.

Bij Spuitwerken Vroman beschikken we over onze eigen machine voor spuitplamuur. Deze kan ingezet worden zowel voor het egaal maken van gepleisterde muren als voor het afwerken van nieuw geplaatste gyproc.

Decoratieve technieken bij je thuis

Ook voor lakwerken kan je bij ons terecht!

Ben je op zoek naar een bekwame lakkerij om jouw spullen aan toe te vertrouwen? Dan kan je rekenen op Spuitwerken Vroman om de klus te klaren! In ons atelier beschikken we over een eigen spuitcabine. Daarmee kunnen we vlot diverse oppervlakken lakken, zowel van hout, metaal, alsook van kunststof. Je kan natuurlijk de te spuiten artikelen zoals binnendeuren en radiatoren of kastdeuren zelf binnenbrengen. Onze industriële spuitcabine kan werkelijk alles aan!

Overweeg je decoratieve technieken bij je thuis? Contacteer Spuitwerken Vroman!

Spuitwerken Vroman is al jaren actief als dé betrouwbare dienstverlener van schilder- en lakwerken in West- en Oost-Vlaanderen. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we je helpen met al je projecten. We luisteren naar al jouw wensen en staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Ben je particulier, dan zorgen we met onze kennis en expertise voor een onberispelijk afgewerkte thuis. Contacteer je ons als bedrijf? Klik hier om meer te weten te komen over wat wij voor jou kunnen doen.